GoPro Forums banner
1 - 19 of 19 Posts

· Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Im having major issues, i have no sound on any video playback. Ive extracted the media and tried it on the app with no luck what so ever. Any help would be greatly appreciated. Using a Sandisk extreme. On Firmware 2.51
 

· Administrator
Joined
·
7,635 Posts
camera playback sound, Yes
laptop, no. then points to codecs maybe a video sample showing us the issue
 

· Administrator
Joined
·
7,635 Posts
We need to know if hte raw footage is viewable wit audio, till then that is where we stand asking further questions
FISH
 

· Administrator
Joined
·
7,635 Posts
two things. load a file up, or its either your camera, laptop, etc. rather 21 questions, take the time to write down and demonstrate, how some of us work then writing the bare minimum,
 

· Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #10 ·
two things. load a file up, or its either your camera, laptop, etc. rather 21 questions, take the time to write down and demonstrate, how some of us work then writing the bare minimum,
I'm not writing the bare minimum lol. I'm telling you how it goes. The lcd is broke so I can't check the camera. I get no playback sound on the phone app or the computer.
 

· Administrator
Joined
·
7,635 Posts
then this is my take: Your camera (hero 7 or hero 8) is the issue, you verified that no matter what you did wit hthe file, viewing from the camera, taking a new video and sound is again not on, points to your camera, damaged.
 

· Registered
Joined
·
1 Posts
This issue often occurs for certain technical reasons that many don't comply with. However, even in my case, I used a generic video repair tool that resolved the issue in my videos and brought back the audio.
Which tool did you use? I have the same issue. No sound is available and i really have to repair the files i need the sound and i'm desperate cause i cant find any solution.
 

· Registered
Joined
·
2 Posts
Hi - I am having the same issue! Go Pro 10, recorded an entire vlog only to find out it has no sound what so ever. How can I get the sound to play? The video is great, no sound on either the go pro or when SD is inserted into the laptop. PLEASE HELP ME!!
 

· Administrator
Joined
·
7,635 Posts
if you shot with just hte camera, a media mod you need to fill in

the Media mod plugged in and you switched profiles, No sound what people are experincing
 

· Administrator
Joined
·
7,635 Posts
the audio is gone due to the gopro and the way to prevent issues are to update the firmware, and or refresh, if the issue continues, then get with gopro the firmware and camera will need to be sent in and replaced, gopro is not a repair clinic and they do not offer out of warranty services. If its a media Module, @achin.eldit or the promic adapter, none of hte members answered of it. the fix was use the Mode On and not quick capture a well known issue


Audio lost due to gopro, and important video, can not be repaired,
 
1 - 19 of 19 Posts
Top