GoPro Forums banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
2nd camera in 2 weeks, 1st was used one day & jammed in TV mode...
Folks i purchased from gave me a new one in 3 days. Worked fine but I don't use Tv mode anymore.
Camera ck'd out fine, got a battery bacpac for it , everything seemed to work.
Made a run to Laughlin NV using 2 32gig cards. Gee... on playback there is NO Audio.
Ver 1.5.0.2827. IF you remove the bacpac battery modual it will record with Audio.

Another issue with bacpac battery installed:
1 camera off
2 insert usb cable
3 pwr on camera
4 camera sees usb
5 computer sees camera
OK so now removal.....
6 eject storage device (win 7 pro)
7 disconnect usb cable
8 camera still sees usb
You have to remove battery bacpac for camera to power off.

The issues were also confirmed on another computer running win 2k
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Ver 1.5.0.2827.
Correction on


Ver 1.5.0.2827.
Correction on firmware version, was 02.05.11 (30:08:2010)

I updated with current firmware Tonight from Gopro Supposedly 01.01.46 (30:01:2011)
but shows as 01.01.54 The good news was, it did fix both issues.
Hopefully this helps someone.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I can not seem to get this

I can not seem to get this thing to charge. When I plug it into my computer for a few hours and come back, all the battery indicator shows is one green light, when I assume there should be all three. Do I have a defective unit, or am I missing something here?
 

·
Registered
Joined
·
15 Posts
daveo987 wrote:Ver

daveo987 said:
Ver 1.5.0.2827.
Correction on firmware version, was 02.05.11 (30:08:2010)

I updated with current firmware Tonight from Gopro Supposedly 01.01.46 (30:01:2011)
but shows as 01.01.54 The good news was, it did fix both issues.
Hopefully this helps someone.
Good to know! :beer:
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top