GoPro Forum, Classifieds and Support - Reply to Topic
Thread: Broken GoPro 7 or Bad New Sandisk 64G Card Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the GoPro Forum, Classifieds and Support forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
07-22-2019 07:36 AM
Fish GoPro is hte best camera on the market people say. when I say it is an Unstable camera I say it for reasons of my own, and are my opinion.

People will beg to differ and say their camera is Perfect, never failed has one lil hicccup, ways to work around etc, etc..

It is Unstable, that Each camera is like a Pet Rock every one has its own unique issue. Wjy I created a topic all about Note your issues....

I agree if i want important shots I make sure I use a camera I can trust and won't fail, I agre on that. I failed with my last video, doing great and BAm the QC sound of hte promic got me because I used QC (quick capture) perfect camera did great Lol

FISH
07-21-2019 10:31 PM
masterdrago I wish that I had known that firmware version 1.67 which I updated just after Christmas might cause this issue. The video is lost. As in no recovery possible.... The recovery software made 11 .anm files that are not in any way similar to what is on the card. I again updated the firmware to 1.7 and recorded another 3 hr vid and all of the chapters look just fine. Sure is a bummer. Next time, I'll use a real, tried and tested video camera to shoot important video that cannot be duplicated. I suppose my 7Black is just for little clip videos.
07-07-2019 10:33 AM
Hero7Beach yesterdays video was the worst challenge i have faced since uploading from new silver 7. removed sd card started iMovie and guessing i had 10 or so black vids and many vids from fridays vid, so i gave up on iMovie and started to use gopro quick.

inserted sd card back into silver plugged in.

then i said what the heck, lets try iMovie this way...............BINGO..........All of sat's vids (only) loaded up and no black vids.....10/15 mins video up and posted to the tube.

so now what does that tell me.............or anyone........very odd i can not just use the sd alone and iMovie as i have done the past 3 years with hero sessions.

advise
07-05-2019 02:20 PM
Hero7Beach
pic of black vids

here is a pic of the vids.......you can see the black vids........but they do not show up when i preview with the gopro, only after i load with iMovie
.

07-04-2019 08:40 AM
Hero7Beach my new silver 7 has similar issues.
many of my videos come up as black exc. files. i was using a older 32g card from my session, so i bought a new 32g thur. and i formatted and still had 3 black exc. vids out of 22.

yesterday i reformatted and took 10 mins of mixed short vids and 1 long 22 min. fireworks show and i had only 1 black exc file.

standing by

<")))))<>(
06-30-2019 11:16 AM
Fish downloaded. and gave again the program a whirl. this time it totally failed to work guess its till I find another freeware. for me Even putting in the file to the camera is a failure.

so I give a bench test again and also full format in a computer. If hte card is no good they are a dime a dozen and 12.00 for a samsung select Plus that i use.
06-29-2019 08:21 PM
Fish I played on my Machine failed to continue. I also tried to c/p to the gopro hero 7 Black failed to get the actual original clip on. Trying a recording of 30 minutes see actually how many chapters. and repairing the video with a program. report back soon

1. 30 minute clip has two chapters no need for me to play it.
2. Tried to repair says it is now a 1.5 gb file not supported. so I will try one more time later. the video was [email protected] or 30fps I can make a reference clip that makes a header to correctly allow the vid to work. I thought I could get the video 100% going but going to have to chaulk this up to that camera and card.
06-29-2019 06:51 PM
Fish I been there to Alaska No words to describe it. Yeah i was about to say send it its grabbed so thanks I will check with it see what I can dig up on it.
06-29-2019 01:46 PM
masterdrago
Quote:
Originally Posted by perryft View Post
My H7B did a similar thing where video playback would stop but audio continued on to the end of the clip. GoPro replaced my camera but still had that and other problems. I did a full format of my card on a PC and Iíve had no other problems since.


Sent from my iPhone using Tapatalk
I plan to do that after I run the recovery software and make sure all the files on the card are backed up to multiple drives.
06-29-2019 01:43 PM
masterdrago
Quote:
Originally Posted by Fish View Post
so Chapter two crashes then. upload chapter two to Googledrive so WE can play. seems you ignored that request.

Do a full format seems you did not bother doing that.


Just saying my thoughts out loud lol.

Hey Fish, "brick by brick, my man". "Brick by brick".
I've attached the media info text file and it has the file duration as two different times. 17 min 39 s and 8 min 44 s. Strange crap. media info Gh023634.txt
Again, the video doesn't crash. It plays all the way through the full 17+ minutes. At ~8:44:22, (or ~ frame # 31,462) the video part of the file stops changing and it appears that the frame is then repeated until the end of the file. The audio portion keeps playing. Every chapter after this 2nd one has the same frame in it. All the way through. Audio plays in all of them. Until the end of all the chapters (when compiled as one 3hr video using PowerDirector17) which I think is ~721,260 frames long in total.
Here's the link to chapter 2 -- https://drive.google.com/file/d/1z7h...ew?usp=sharing

It took me awhile to get it uploaded. I had tried numerous times at Dropbox without success. I finally realized that I had a Google Drive account :={ Took 90 minutes. Sorry about any delays but life throws curve balls occasionally. Like time to mow the pasture, 47 quadrillion honey-dos, other file management tasks, and writing reports and reviews. Life never sits still when there are things to do.

The file name is GH023634.MP4

I'll format the card after I've tried to recover the files first because it's a given that I will not be getting back to Alaska anytime soon. And when I do make another Alaska trip, I most likely will not be sailing into Hubbard Glacier.
Thanks again for the help.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome