hero2 issue, freezing up and taking forever to boot? any suggestions? - GoPro Forum, Classifieds and Support
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
post #1 of 5 Old 08-21-2013, 12:20 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 4
(Thread Starter)
hero2 issue, freezing up and taking forever to boot? any suggestions?

hi guys i've had my hero 2 for about 8 months now and its been flawless, as of late its been taking forever to boot up and will randomly freeze up mid recording and require me to remove the battery to reset the sucker to get it working again. I've tried updating it too but with little luck the hero 2 software cineform when it sees the camera it doesnt see the software version so it sugests to power cycle the gopro etc to get it to show, so i do and it does and when i click update it literally sits there doing nothing.

any sugestions?
BETA7 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 08-21-2013, 01:04 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 4
(Thread Starter)
Nevermind folks, I seem to have resolved the issue, a simple downgrade to v124 was all that was needed thanks to this video:

now to test it out and see if its completely fixed up, wish me luck! i'll post back
BETA7 is offline  
post #3 of 5 Old 08-21-2013, 09:19 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 4
(Thread Starter)
works like a charm!
BETA7 is offline  
 
post #4 of 5 Old 08-22-2013, 05:05 AM
Super Moderator
 
Fish's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: The Apple
Posts: 8,883
What is the factory version FW? original that came with the cam?

a Slow site is joining and leaving lets make this a better site by staying around and participating.Vsit my
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
[B]& Youtube channel

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

helpful in ways you never know. forgive my working hands I make mistakes...
Fish is offline  
post #5 of 5 Old 08-22-2013, 11:09 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 4
(Thread Starter)
not 100% sure but i know it was either 124 or earlier
BETA7 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the GoPro Forum, Classifieds and Support forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










User Tag List

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Updating forever coolsan GoPro Hero 3, 3+ & 4 3 08-04-2013 08:05 PM
Charging issue on Hero2 after update RobTheHillbilly GoPro Original & Hero 2 1 07-24-2013 08:12 PM
Taking GoPro on airline? Dmurray19 GoPro Hero 3, 3+ & 4 1 04-17-2013 03:20 AM
Hero3 starting experience; the camera preview issue and others; your suggestions/ideas/opinions fpneves GoPro Hero 3, 3+ & 4 1 01-21-2013 06:10 PM
GoPro Boot Mount doublediamondproductions Mounts, Accessories, & Modifications 0 02-24-2012 07:48 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome